Media

Petreceți un weekend cu Natur-Agro pe BBQ Fest 2017

Al cincilea an consecutiv, la Chișinău se petrece deja iubit de orășeni eveniment – Festivalul BBQ. Un festival gastronomic mare va avea loc la Moldexpo Center în perioada 2 – 4  iunie. Toată teritoria complexului MoldExpo Open Air va fi înconjurată de maeștri în procesul pregătirii bucatelor la grătar, de aceea fiecare gurman vor putea găsi bucate pe gustul sau.

Natur-Agro va oferi o gamă largă de produse: mititeii, cârnaței din carne de pui și cîrnățăi de casă, frigărui din carne de porc clasic, costiță de porc și aripi de pui. Toate delicioase și proaspete, gătite în rețete tradiționale și europene .

Festivalul cuprinde mai multe activități, cum ar fi un spectacol cu vedete, diverse concursuri și loterii de la parteneri festivalului. A pleca fără un cadou de la  BBQ FEST va fi dificil!

Reprezentanții show-business-ului moldovenesc, precum și bine-cunoscuți actori de televiziune va conduce BBQ Battle. Sarcina participanților de a prepăra un fel de mâncare gustoasă din carne și apoi să vîndă la aucțion.

Natur Agro participă pentru al treilea an consecutiv, oferind gratis cea mai proaspătă carne de porc pentru eveniment.

Prin urmare, faceți un plan să veniți la BBQ Fest, la Moldexpo, în perioada 2 – 4 iunie, de la 10.00 pînă la 22.00, unde vă așteptăm cu carnea ecologic pură Natur-Agro cu un bogat sortiment pentru toate gusturile.

2017-09-11T13:30:16+00:00